matupplevelsen den 5 maj…

först charktallriken.. ja kanske gör vi en upplevelse med bara chark… ”förrätten”försvann med en första vårvinden… svisch…like that… sen det varma… kinden blev helt makalöst bra. Min nya variant med hela stycket mjukdel, öra-kind-käke såg kanon ut, och var suverän att skiva… Svålen krispig, men inte för hård. Och sidan… trådig fet och underbart smakrik. Bogen godast för dem som vill ha något mindre drypande… foten… ja antingen älskar du den eller så orkar man artigt inte mer… Bland tillbehören är jag speciellt nöjd med ister-dadel-kartinplommon fräset andra bjudningen, när den blivit än mer koncentrerat och lite mer knaprigt. Mangon blev bra, liksom ananasen… jo några orkade faktiskt Ingrids pralin  salt-kola-lakrits… vi är nöjda, och hoppas några nya matnördar kommer till Domta nästa söndag, den 12…

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.