Gårdsbutiken

BUTIKEN ÄR TILLSVIDARE STÄNGD.

De grisar som finns, levereras till min grossist Fällmans Kött, Stockholm. Fråga i din butik, kanske kan de beställa hem kött från grossisten.

Att butiken är stängd kräver en förklaring tycker säkert många.  Alla de trogna kunder som genom åren regelbundet handlat kött och kanske julskinka känner sig säkert svikna med detta besked.

Beslutet att tills vidare stänga beror på att grossisten i fråga blivit lovad betydligt fler grisar än jag hittills kunnat leverera. Därför får man tills vidare alla grisar som jag kan producera.

Det här är som ni säkert förstår en ekonomisk fråga. En grossist kräver långsiktig planering, och tar inte enbart grisar när det passar mig att leverera.

Småskalig verksamhet är fina ord, men fungerar inte i en ekonomisk verklighet. Som kostnaderna utvecklat sig för den här typen av verksamhet, måste jag producera många gånger fler grisar, än vad som är möjligt att sälja i Gårdsbutiken.

Under 2016, när produktionen närmar sig en lönsam nivå, kan det bli aktuellt att behålla några grisar till mina privata kunder i butiken igen.

Alltså fråga gärna i din butik om man kan ta hem Domta-Grisen. Den finns alltså att beställa från Fällmans Kött, Stockholm.

 

NYTT FÖR 2016…

HELSTEKT GRIS 40 personer 4400.- 

Med min nya grill som sköter sig själv, kan du mycket enkelt göra en grisfest. 20 kg:s gris preparerad och klar med grill och anvisningar kostar 4400.- För att få plats i gillådan, och för att smidigt kunna vända grisen, är den delad i fyra bitar.

Ring för närmare upplysningar. Stefan 0706 324 903

 

 

 

 

 

Vägbeskrivning och gps-kordinater finner du under kontakter.