Restaurang

Kontakta mig på telefon 0706 324 903, om du är intresserad av att använda kött från mina grisar i ditt kök… Du kan också kontakta min grossist, Fällmans Kött AB, där Anton hjälper dig vidare 0706340185

Håll utkik på Facebook domtagrisen, här berättar jag om vad som händer på gården och om verksamheten.

Jag hoppas du som överväger att arbeta med mina grisar, också vill hjälpa mig med att utveckla och förbättra Domta-Grisen. Det kan du göra genom att ha synpunkter på köttets egenskaper i olika avseenden. De tre vanligaste som vi refererar till är ju, smak, saftighet och mörhet.

Men det finns så mycket mer att säga om en bit kött, eller så mycket mindre kanske, som i fallet när en ”krögare”,  lät hälsa via ombud, att grisen inte ”höll måttet”…??? En sådan kommentar är inte till så stor hjälp. Förmodligen hade han inte kunskapen att kunna utveckla och uttrycka uppfattningen om köttets karaktär och egenskaper, bl.a. säkert eftersom Berkshiregrisen var ny på den svenska marknaden vid tillfället.

Nu är jag gammal i gården, men för en nystartad grisbonde som försöker hitta nya kanaler än det traditionella storslakteriet, hade ju kapningen kunnat varit skillnaden mellan att ge upp, eller jobba vidare med sina ambitioner att försöka producera riktigt bra griskött.

Du är välkommen att kontakta mig, via mail eller telefon, för vidare information om vad jag har att erbjuda när det gäller mina Berkshiregrisar i olika storlekar…