Gårdsbutiken är stängd, men du kan när du vill kontakta mig via sms 0706 324 903 eller ring och oftast hämta omgående eller efter överenskommelse.
Jag styckar själv och kan ordna allt från en gris, du kan tänkas vilja ha.
För att göra hanteringen mer rationell, hålla priset nere samt undvika svinn, säljer jag kassar med lite olika innehåll.
OBS. Allt kött är 4-6 veckor hängmörat, för en rikare smak.
GrillKasse, med grillskivor ca. 2-2.5 kg och kostar 199.- Skivor med kotlett och karré.
Månadskasse: Lite större kasse med Äppelrökt Skinka, Bacon och Grillskivor. Ca. 3-3.5 kg kostar 189.-/kg.
Pulled Pork. Minst 12 timmar grillad grisbog (ca. 500g/person) Bogen kyls och värmes sedan när du skall äta den. Använd het värme för att få svålen knaprig. 99.-/person för ca. 275 g färdigt kött.
Grillskivor 199 kr/kg Tjocka och stora skivor av sk. Boston Butt, som är Karré och Bog.
Bacon 22.90/hg. Bacon är ju sidan från grisen. Den får hänga några dagar innan jag tar bort ben och svål. Därefter delas sidan i mindre bitar och torrsaltas någon vecka.
Bitarna blir till Bacon i röken med äppelved, men förblir rå och skall alltså stekas likt vanligt färskt sidfläsk.
Smaksättare. 19.90/hg. Fet Bacon. Används som matfett, till pastasåser, knaperstekt till sallader mm.
Rökt skinka 22.90/hg. Äppelrökt skinka i bitar som är klar att äta.
Domta-Falu. En älskad klassiker. Är en typ falukorv på mitt egna recept och köttråvara. Den görs hos Mälarchark i Eskilstuna. 14.90/hg För tillfället slut.